Om oss

Hvem er MB Media?

MB Media er en sammenslåing av tre kreative sjeler, spredt rundt i landet. Ved at alle gjør det vi kan best vil vi kunne tilby et bredere spekter av tjenester som naturlig utfyller hverandre.

Vi har laget en liten brosjyre som du kan laste ned, eller eventuellt se direkte i nettleseren din.

MB Media brosjyre, nedlasting i PDF format.

MB Media brosjyre, åpnes i nettleseren din.

Hvorfor velge MB Media?

  • MB Media tilbyr løsninger og tjenester som er fleksible og dynamiske samtidig som de er enkle i bruk for deg som kunde.
  • MB Media leverer support, opplæring og tilleggstjenester. Alt for at du som kunde skal være garantert å bli fornøyd.
  • MB Media arbeider på en inspirerende og involverende måte. Du som kunde får innblikk i prosessene, og kan dermed være sikker på at resultatet blir som du forventer.

MB Media hjelper deg med å bruke Internett som kommunikasjonskanal på en effektiv måte. Vi kan hjelpe deg med utforming, tekster, oppsett og drift av dine nettsider.

Logo, design, animasjoner, bannere, 3D visualiseringer og lignende er også en vital del av dagens kommunikasjon, og vi er derfor stolt av å kunne tilby alt under et og samme tak “MB Media”.

Våre løsninger er fleksible og skalerbare slik at vi kan hjelpe deg med små og store problemer alt etter hvor i prosessen du befinner deg.

Hvordan komme i kontakt med MB Media?

Alternativ 1: Gå til vårt kontaktskjema og send oss en beskjed.
Alternativ 2: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Alternativ 3: Damsgårdsveien 162, 5160 Laksevåg
Alternativ 4: 952 18 147